gebraden vleesbietjesappelsapgroenten2groentenbloemenlavendel

 

 

Deze site is gemaakt door
Vanrijtmedia

Hoofdstraat 81a
9861 AC Grootegast
Nederland
Tel: +31 (0)594 769 019

info@fieldfoodfarmers.nl
www.fieldfoodfarmers.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LUNCHES

Lunches bevat:

Biologisch

Regionaal

 

Luxe maatschappelijke verantwoord ondernemerlunch voor bedrijven

Uitgebreid broodbuffet:  

  • Huisgemaakt ambachtelijk Italiaans brood
  • Huisgemaakt ambachtelijk komijnenbrood
  • Huisgemaakt ambachtelijk sesambrood
  • Beschuit

Geserveerd met een uitgebreide keuze aan hartig en zoet broodbeleg.

Soepen: 

  • Gevulde boerengroentesoep met rundvlees
  • Vegetarische pompoensoep

Geserveerd met huisgemaakt sesambrood


Hapjes en snacks: 

  • Vegetarische quiche pompoen en groenselderij van het seizoen
  • Gevuld ei met truffelmousse
  • Vleeskroket
  • Kip- en lamspasteitjes
  • Mozarellalekkernij met sla en basilicum

 

Vruchtensappen en zuivel: 

Keuze uit appelsap, sinaasappelsap, rode druivensap, karnemelk en melk. 


€ 18,50 p.p.

 

  

Regionale biologische lunch

 

Bonensoep van Groninger Strogele Bonen, gegarneerd met bosui
 
  • Speltbrood met Runderrookvlees 
  • Frans Boerendesembrood met Friese Nagelkaas en Jonge Kaas 
  • In Ume Su gepickelde komkommerrol
Ume Su is een zoutzure azijn, gemaakt van Japanse abrikozen, gemarineerd in shisoblad en zout

 € 10,- p.p.

 

Regionale biologische lunch van het seizoen 

  • Pompoensoep, gegarneerd met bosui
  • Sesam desembrood met gebraden kiprollade 
  • Haverbrood met Komijnekaas en Jonge Kaas 
  • Tartelet, Gevuld met een gefrituurde en vervolgens in shoyu gemarineerde tofu, op een bedje van gesauteerde ui en bosui en haverroom met kruiden

 

In Japan wordt miso gemaakt van sojabonen, graan en  zout, waarna de sojabonen gaan fermenteren. Het vocht dat erbij afgegoten wordt is shoyu. De beste kwaliteit shoyu is meer dan een jaar gerijpt, zonder toevoegingen en heeft een versterkend effect op de gezondheid.

 € 10,- p.p.